Szent Johanna Gimi 1.


Új magyar ifjúsági könyvsorozat nyolc kötetben a nagyon tehetséges fiatal szerző tollából! Ha elkezded, biztosan nem tudod majd letenni!!! Tuti, hogy függővé válsz!

Egy sorozat a való életről
Egy sorozat, amely itt és most játszódik
Egy gimi, ahová mindenki szívesen járna
Srácok, akik olyanok, mint te és mégis mások
A történet rólad is szól!

Fiatalon baromi jó az élet, ahogy ez a könyv is ezt tükrözi számomra. Barnee (Idiot Side).
Egy kicsit mindannyian magunkra ismerhetünk a sorok között. Rami
Mindig is kedveltem a hiteles szerzőket, akik az életből merítenek. AFC Tomi
Aki esetleg eddig nem szeretett olvasni, annak mindenképpen ajánlom a figyelmébe. Áttörés lesz! BarbeeSziasztok!
Ide írom le hogy mi az én véleményem az Szjg-ről! 
Egyetlen szóval is megfogalmazhatnám...IMÁDOM!!!! Számomra ez egy olyan fantaztikus könyv élmény hogy soha nem fogom elfelejteni, már nagyon sok embert vettem rá hogy elolvassa csupán annyival hogy áradoztam neki róla! Még az apukámnak is elmeséltem minden egyes részt és amikor beszélt egy ügyfelével az elmesélte neki  hogy a lánya utál olvasni és még egy gimis könyvet is vett neki! :) Apukám ekkor persze felismerte hogy ez az Szjg lesz. Mindent elkezdett róla mesélgetni meg hogy az ő lány mennyire imádja! (én) Hát nagyon büszke volt magára. 
Tehát az első részben egy szerény okos lánnyal ismerkedhetünk meg aki elmegy egy számára teljesen ismeretlen gimnáziumba és mivel nem volt gólyatáborban még a diákok is teljesen ismeretlenek voltak. Az általános iskolában nem volt a legnépszerűbb diák, sokat csúfolták amiért jól tanul és szeret olvasni. Az volt még a baj hogy magángimnáziumba fog járni!
Persze ez élete legjobb döntése! 
Figyelem egy idézet amitől majd még nagyobb kedvel olvassátok a könyvet... ‎"Elfordítottam a fejem, hogy odanézzek, és akkor... És akkor történt, hogy először meglátta....." Innen nem írom tovább. Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése